Bakgrunn for Martins musikkblogg

«Music is a reflection of the images one has in one’s mind, a drug of the spirit, a way of life between necessity and pleasure, like the air, the sea and the light» (Jean-Michel Jarre). MUSIKK: «Music is a reflection of the images one has in one’s mind, a drug of the spirit, a way of life between necessity and pleasure, like the air, the sea and the light» (Jean-Michel Jarre). Foto: Jostein Matre
Hei, alle musikkfans!
Denne bloggen har tatt over 20 år å lage, uten at jeg i utgangspunktet tenkte på å lansere en blogg. Jeg begynte å skrive omtaler av konsertene jeg var på allerede i 1992, men ingen har kunnet lese (med noen ytterst få unntak) omtalene før denne bloggen ble lansert i september 2013.

Jeg har tatt vare på billettene, printet ut omtalene og limt både omtalene og billettene inn i en konsertbok. Jeg er nå oppe i to A4-bøker, som står i hylla i stua. Nå ønsker jeg at andre kan få lese om mine konsertbesøk, samt mine meninger og refleksjoner om musikk for øvrig. Min musikk er en del av min identitet. På denne bloggen vil jeg dele mine tanker og meninger om musikk. Gjennom konsertopplevelser, analyser og kommentarer.Musikkblogg bøkene (3)-k

KONSERTER: Siden 1992 har jeg skrevet om konsertene jeg har vært på. Først i 2013 la jeg ut alle anmeldelsene jeg hadde mellom to permer ut på denne bloggen. Foto: Martin Aasen Wright

Jeg er utdannet journalist, og har i perioder dekket kultursaker. På frivillig basis har jeg skrevet for medlemsbladet til den norske Jean-Michel Jarre-fanklubben, Images (1997-2000); medlemsbladet til den norske Beatles-klubben, Norwegian Wood (2006-2011); og for nettstedet Musiq.no, som hovedsakelig var opptatt av ukjente og uetablerte band og artister (2005-2007).

_____________________________________________

NAVN: Martin Aasen Wright

ALDER: 45 år

YRKE: Kommunikasjonsrådgiver i en interesseorganisasjon. Utdannet journalist. Bakgrunn fra lokal-/ rikspresse og tidsskrifter, og skrevet musikkanmeldelser for avis og nettsider

SIVILSTAND: Gift, to barn

INTERESSER: Musikk, turer i marka og fjellet, orientering, trening

FØRSTE PLATE: Fikk Hunting High And Low med a-ha på vinyl i julegave 1985. Rendez-vous på vinyl med Jean-Michel Jarre var den første jeg kjøpte, på Grønland platebar (senere Platekompaniet), høsten 1988

FØRSTE KONSERT: Dire Straits på Valle Hovin, juli 1992

Dire Straits-k

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s