Peter Gabriel på Spotify

SPOTIFY: Peter Gabriel som har fått sitt lydstudio omtalt i ledende hifi-tidsskrifter, er nå ute på strømmetjenesten Spotify. Lydkvaliteten er som kjent dårlig, men forhåpentligvis vil han få noen nye og yngre fans. Bildet er fra konserten i Oslo Spektrum i 2014, en komplett forestilling hvor musikk, lys, video og hans kroppsbevegelser var helt synkront. FOTO: Martin Aasen Wright

Selveste feinschmeckeren på lyd, selveste Peter Gabriel er nå på Spotify. 

Midt i pinsen, fredag 18. mai ga Peter Gabriel ut alle sine studioalbum, samt to samleplater ut på strømmetjenesten Spotify. Så langt har kun konsertalbumet «Live Blood» og noen singler (enkeltsanger) vært på Spotify. Gabriel har i lengre tid vært å finne på andre strømmetjenester som for eksempel Apple Music, men Spotify er trolig lettere tilgjengelig for de aller fleste og sånn sett kan musikken hans potensielt nå ut til et yngre publikum.

KONSERTANMELDELSER:

Berlin 2012

Berlin 2013

Oslo 2014

Vi som (nesten) er like opptatt av selve lydkvaliteten som sjefen sjøl, har jo alt på CD og vinyl fra før. For mitt vedkommende er det praktisk at Peter Gabriel er på Spotify, da jeg ikke har for vane å drasse rundt på platene mine overalt. I sakens anledning satte jeg sammen en spilleliste med mine 30 favorittsanger med Peter Gabriel.

martin.aasen.wright@gmail.com

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s